fredag 22 november 2013

Kvällens film

Det är bara jag och barnen ikväll. Vi börjar med ett besök på Bo Ohlsson för att njuta av julavdelningen och för att äta en god korv på caféet. Därefter åker vi hem och äter sirapslimpa med nötcreme och pöser en stund innan barnen skickas in i arbetsrummet för ett litet slag. Då ska jag rigga biosalongen åt dem.

Med dagens post kommer det att finnas två kuvert, ett var till barnen. Innehållet är värdekuponger som kommer att behövas i kassan och kiosken. Inträde fem kuponger och de övriga vars fem kan spenderas på chips, dricka och godis. Biobiljetterna är klara och ligger redo i en hemlig väska i gästrummet. Godisbitarna, fem var, är nerstoppade i söta strutar som jag gjorde av sidor från en gammal bok. Ett rött litet hjärta på varje strut fullbordade utseendet. Jag är lika förväntansfull nu som barnen kommer att bli när de ser sina kuvert i eftermiddag.

Filmen som visas är "Dumma mej 2".

1 kommentar:

  1. Tänk....en alldeles egen bio! Och en alldeles fantastisk biomorsa! Låter som en dröm. Kos dere masse! som vi säger här i väst:-) KRAM

    SvaraRadera