söndag 4 november 2012

Söndagsutflykt


Jag är mycket nöjd med den här söndagen. Först en lugn morgon, sen skickade vi iväg sonen på kalas, åt en god lunch här hemma och lämnade sedan dottern i händerna på mormor och morfar så att vi kunde åka till Malmö. En speedad son hämtades upp på vägen och sen hade vi en timme i bilen framför oss.
Det blev ett besök på Malmös nya galleria, Emporia, skandinaviens största. Stort, pråligt, stiligt och fullproppat med affärer och matställen. Sonen träffade Daniel Karlsson, trollkarl som är känd från Barnkanalens "Den itusågade kaninen", och fick en autograf och blev fotad med honom. Vi åt smaskiga gräddbullar från Gräddbullerian och åt en italiensk måltid innan vi lämnade Emporia. Skånska Dagbladet köptes på Pressbyrån, barnen är med på bild och mina händer likaså.
Därefter var det äntligen dags att gå in på arenan för att se hockey. Sonen njöt av miljön, musiken och fikan. Mina nerver åkte berg- och dalbana i takt med Djurgårdens spel på isen. Till slut tröttnade grabben och ville åka hem, vi stannade över förlängningen och gick sen. I bilen hörde vi på radiosporten att vi förlorade på straffar, tur att vi gick. Sonen åt lite godis, blev helt vild av allt socker och somnade fyra minuter från hemmet.
En bra dag som vi har avslutat med att testa en ny whisky. Imorgon är det ny vecka och jag ska äntligen få komma till Simrishamn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar