torsdag 22 november 2012

I Sillastan

Jag är proppans mätt. Det blev lunchbuffé på asiatisk restaurang i Simrishamn med sonen, min syster och min pappa. Sonens skola är stängd idag och då fick grabben följa med morfar några timmar när jag var på praktiken. Efter maten körde jag och sonen till hamnen där vi studerade båtar och måsar och funderade på vad allt kunde användas till. Kallt och blåsigt, precis som det brukar vara vid havet i november.


1 kommentar:

  1. Först måste jag bara kommentera Kristyr & pärlhalsband! Vilka magnifika bilder! Du är en riktig baddare på att ta bilder!
    Simrishamn är en trevlig liten stad, varit där en del eftersom min styvpappa har sina rötter i Bästekilletrakterna... Vilken härlig dag ni har haft! Fantastiskt kul med praktikplats på Bolaget, blir riktigt avis. Då vet man vart man ska vända sig nästa gång man behöver råd om drycker...;-) Tusen tack för alla uppmuntrande ord på bloggen, jo, jag har redan blivit bättre, men har nog ett stycke kvar innan jag är helt bra. Vet inte om det blir något inlägg på en stund, har liksom blivit lite handlingsförlamad mitt i bihåleeländet, men kommer säkert snart tillbaka på arenan... Nattinatt från Bergen

    SvaraRadera