lördag 20 oktober 2012

Så smått


Jag är glad för sovmorgon till nästansju. Stökig morgon som övergick i stökig förmiddag. Till slut kom vi iväg till Ystad där det skulle hämtas linser och provas benskydd. Fika på bästa Snuggles och sen vidare till Bo Ohlsson för att köpa färg till köksskåpen. De flesta julsakerna var uppackade så det blev en tur där med lyckligaste sexåringen. "Julen är min bästa tid på året."

Hem och natta övertrött tvååring och sen hände en hel massa bra för huset. Äntligen står kökssoffan i köket istället för inpetad framför ett element i vardagsrummet. Hallmattan är tillbaka och det mesta byggdammet är bortstädat.

Eftersom spisen är en samhällsfara tillagades kvällsmaten på grillen. Baconlindade färsbiffar, marinerade kastanjechampinjoner och minibaguetter (som blev smått brända av att ligga på grillen istället för i ugnen).

Barnen sover och vi föräldrar sitter som två urvridna trasor i soffan. Tystnad, tack. Jag förstår inte hur vi kunde få så högljudda barn. De förstår nog inte hur de kunde få så tråkiga föräldrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar